Tag børnene med på skattejagt

Ethvert barn holder af en god skattejagt, og det gør de fleste voksne for den sags skyld også. Problemet med en skattejagt er bare, at der ofte er nogen, der skal planlægge den først. Men der er faktisk også mulighed for at tage på skattejagter, som ikke kræver planlægning. Du kan nemlig tage på ravjagt. En slags skattejagt hvor alle kan være med.

Oplev suset ved en ravjagt

Tag børnene og resten af familie under armen og drag på skattejagt. Her vil I hurtigt opdage den glæde og det sus, der går gennem alle, når der findes et stykke rav gemt på stranden.

Ravjagt er dog ikke så let, hvis det skal foregå helt uden hjælpemidler. Det kan derfor være en god ide at investere i en ravlygte, hvis I vil være sikre på at finde skatten. Med en ravlygte vil I meget lettere kunne se ravet, da det vil lyse op i skæret fra lygten.

Hvad er en ravlygte?

En ravlygte minder rigtig meget om lommelygte, den store forskel er blot, at ravlygten lyser med UV-lys. Med denne UV ravlygte vil du kunne lyse udover stranden, og du og dine børn vil derefter lettere kunne skelne ravet fra de almindelige sten.

Der findes flere forskellige udgaver af en UV ravlygte, som du kan vælge imellem. Der er for eksempel mulighed for at vælge en professionel ravlygte.

Så skynd dig og få bestilt en ravlygte og drag afsted på skattejagt med børnene. Det vil ikke kun skabe en oplevelse, som børnene vil elske, men det vil også være en oplevelse, du helt sikkert selv vil holde af. Det bedste af det hele er næsten, at det er noget, der kan gøres igen og igen, fordi havet gang på gang skyller nyt rav op på stranden. Så I kan jo vælge at gøre det til en tradition at tage på ravjagt.