Gør campingferien med børnene sjovere

Når sommeren banker på døren, bierne er i højt humør og solen varmer er det uden tvivl oplagt at tage på en campingferie med børnene. Fra byens kedelige mursten og gråt ud til naturens bark og grønt får man opfriskende, opkvikkende og afslappende oplevelse.

Der er rige muligheder for at tage på spændende oplevelser, der bryder dagligdagens trummerum, og hvis der er noget børn har brug for, før de skal tilbage på skolebænken, så er det noget frisk luft og tid til naturlig udfoldelse.

Telt er lig med eventyr og spas

Mange af os husker sikkert de glade sommerstunder i vores barndom hos enten vores forældre eller bedsteforældre med et lille telt i haven, der var ens egen private og magiske lille hule; et sted til at slappe af efter en dag med leg i den varme sol.

Et telt giver tryghed og man føler sig afslappet uden man direkte forlader naturen. Har man for eksempel en campingvogn eller bare en større bil, kan man med fordel købe et luftelt, der kan sættes op ude foran. Så mens børnene leger, kan forældrene sidde med en kop kaffe i skyggen, og når børnene bliver trætte, har de også et godt sted at søge ly.

Nyd noget god mad i ly af et telt

Når man tager på camping, er det også oplagt at man griller lidt og laver noget god mad. Et af de helt essentielle komponenter af den hygge, vi danskere er så berømte for, det er et måltid god mad, og når børn har været ude at lege hele dagen, bliver de også noget så sultende.

Så mens de løber i aftensolens stråler, kan man gøre dagen fuldendt med duften af gril og god mad, der hænger i luften som en parfume.

Skriv et svar