Skal du indrette et børneværelse?

Det er næsten altid lidt sjovere at indrette et børneværelse end så meget andet. Det er som om, at der ikke er de helt samme regler. I huset resterende rum er du måske lidt mere eftertænksom hvad angår indretningen, men på børneværelset skal der være plads til sjov og leg, så indretningen må også gerne se ud derefter.

Indret værelset med dit barns yndlingsfarver

Hvis du ved, at dit barn har nogle helt klare favoritfarver, skal du helt sikkert gå efter at indrette med dem. Du kan sikkert allerede nu se det for dig, at dit barn træder ind i drømmeværelset, der er fyldt med ting i hans/hendes yndlingsfarve, og glæden i øjnene bare stråler ud. Du kan få farverne ind i form af vægmaling, møbler, tæpper, puder, billeder på væggen, lamper m.m. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skab en hyggelig stemning

Et børneværelse skal bestemt også være hyggeligt, da dit barn skal have lyst til at bruge mange timer derinde på sjov og leg. Du kan skabe en hyggeligere atmosfære ved blandt andet at finde et fint tæppe til gulvet, nogle rare puder til sengen og noget pynt til væggene, så der også er lidt at kigge på. Køb plakater her hvis du mangler inspiration til vægpynt. På den måde bliver det både hyggeligt og mere komfortabelt.

Glem ikke en masse opbevaring

Selvom det er noget nær umuligt at opretholde et system eller orden på et børneværelse, kan det alligevel være rart med en masse opbevaringsplads, så alle tingene er lette at pakke væk, hvis der skulle blive brug for det. Hvis du vil gøre det lettest for dig selv, skal du finde nogle store opbevaringskasser, hvor alting kan proppes ned. Hvis du finder nogle, der er lavet af transparent plastik, bliver det lettere at se, hvor alting er.