Sjove aktiviteter med børnene

De fleste børn er fyldt med energi, hvilket ofte resulterer i, at man skal foretage sig nogle aktiviteter med børnene. Som forældre skal man engang imellem være personen, som kommer med ideerne til, hvad I kan lave eller lege. Dette kan dog af og til være svært, da man gerne vil finde på nye aktiviteter for, at der sker lidt afveksling.

En tur i køkkenet

Engang imellem kan lysten til duften af hjemmebag trænge sig på, hvor duften af hjemmebagt kage eller hjemmelavede boller spreder sig i hele boligen. Dette er noget, som mange mennesker kender – intet bedre end frisk hjemmebag. Tag derfor dine børn med ud i køkkenet og bag sammen. I kan enten lave boller eller kage – lige efter jeres valg. Måske har du brug for et nyt køleskab til dit hjem, hvor du pakke en bolle eller et stykke kage ned i dine børns madpakke, som de kan have med i skole eller børnehave dagen efter – så tjek liebherr køleskab test ud, eller måske har behov for andre ting til boligen, så klik ind på testoverblikket.

Puste maling

En sjov og anderledes aktivitet, som du kan lave sammen med dine børn, er at puste maling. I skal bruge papir, som I kan bruge til at puste malingen ud på.

Når man skal puste maling, starter man med at have et stykke papir og har udvalgt nogen farver, som man kan bruge. For at malingen er nemmere at puste ud, er det en god ide at blande malingen med lidt vand. Læg malingen ud i nogen små prikker på papiret, hvor I herefter skal bruge et sugerør. Pust i sugerøret ned mod papiret for, at malingen fordeler sig. Når I laver dette, skal du være opmærksom på, at børnene ikke suger malingen. Efter I har lavet dem, skal de tørre, hvor I herefter, kan hænge dem op.