Sådan finder du på underholdning til dit barnebarn

Annoncør: Garnudsalg

Det er ingen hemmelighed at især yngre børn kan være noget af en byrde for langt de fleste forældre. For det første er der de søvnløse nætter som kan gøre at forældrene ofte kan have brug for et pusterum. Udover dette bliver småbørn nemt syge, og skal i dette tilfælde også passes.

I disse tilfælde kan det ofte kræve at I som bedsteforældre passer jeres barnebarn. Dette er for langt de fleste bedsteforældre ikke en byrde, idet de holder af at tilbringe tid med barnet. Dog kan det for nogen være udfordrende at finde på aktiviteter med barnet, står I i samme situation, kan I med fordel læse med herunder.

Lav nogle kreative aktiviteter sammen

Det første I kan overveje er at lave nogle kreative aktiviteter med jeres barnebarn. Dette kunne fx være at bygge, male eller tegne. Fordelen ved dette er at det er forholdsvis billige aktiviteter, som ikke kræver de helt store redskaber. Herudover kan kreative aktiviteter faktisk også være med til at udvikle jeres barnebarns evner. Dette gælder både kreative evner, men også evner såsom koordination og kontrol.

Sæt dit barnebarns yndlings fjernsynsprogram på

Alt efter hvilket tid på døgnet I passer jeres barnebarn, vil der ofte være nogle begrænsninger når det kommer til hvad der er en god ide at lave.

Om aftenen hvor barnet ofte er mere træt, kan det være en god ide at tænke mere simpelt. Her kan det mange gange være en god ide at finde dit barnebarns yndlings fjernsynsprogram frem på tvét.

Imens dit barnebarn ser fjernsyn kan du selv læne dig tilbage, med et strikketøj og en kop kaffe. Her kan du strikke små handsker, sokker eller trøjer til dit barnebarn. Gør brug økologisk garn når du strikker til de mindste, du kan finde økologisk garn her.