Børnevenlig sommerferie I Danmark

Hvis ikke i allerede har planlagt sommerferien, så er det en god ide at komme i gang. Travlheden i sommerferien gør nemlig, at de bedste steder bliver udsolgt hurtigt. Derfor skal man allerede nu gå ind og bestille, hvis man vil holde sommerferie i Danmark. Her kan du læse om, nogle af de muligheder der er ift. En sommerferie i Danmark.

De små øer

I Danmark er vi så heldige, at have masser af hyggelige små øer. Disse steder passer rigtig godt, til børnefamilier. Her er der nemlig masser af strand, sjov, og natur at gå på opdagelse i.

Og mange er de større øer, som f.eks. Bornholm har også masser af aktiviteter for børn. Dette er både i form af forlystelsesparker, aktiviteter, og arrangementer. Du kan nemlig både finde middelaldermarkeder, sejlture, og klippehop som hjælper med at skabe oplevelser samt holde børnene beskæftiget.

Mange af de mindre øer, har også rigtig mange lokalvarer. Her kan man ofte komme ud, og se hvor tingene bliver produceret og få et indblik i råvarerne. Dette er en sjov måde at lære på, både for børn og voksne. Inde hos kids-world kan du finde masser af børnesko, som passer godt til aktive børn.

Og lige præcis aktiviteter er der masser af, hvis man kører rundt på Danmarks små øer. For man kan gøre tingene som man har lyst til, og man kan selv bestemme tempoet. Som barn er det rigtig sjovt, at opleve klippehop, sejlads, eller andre ting som man måske ikke er vant til. Og der er bare mere ro på, på de mindre øer så man slipper for stres og jag.

Festival
Hvis i er til sjov og ballade, så er det en rigtig god ide at tage på festival. Her er der masser af sjov, for både børn og voksne. Man kan lade musikken hjælpe til, at man bliver tættere knyttet. Og på en festival vil man få skabt en masse, gode oplevelser sammen, både under og uden for koncerterne. For på mange festivaler har man sikret sig, at der er mange sjove aktiviteter for børnene i løbet af dagen.

Hvis man tager en af de store familiefestivaler, kan man både opleve klatrevæg, svævebane, forhindringsbane og meget mere. Hvis man har en campingvogn, kan man på de fleste festivaler tage den med. Ellers er der rig mulighed for, at sove i telt. Man kan også vælge, at leje et sommerhus i nærheden. Her vil man så have rig mulighed for, at tage frem og tilbage til festivalen alt efter lyst og behov.

Man kan til næsten alle festivaler, nøjes med at købe endagsbilletter. Hvis man f.eks. har en tid hos danfert.dk, tandlægen, eller man er inviteret til bryllup. Kan det være at man kun har mulighed for at besøge festivalen en dag. Det kan også være, at man synes det bliver for meget med 4-7 dage. Så kan man her vælge, at nøjes med en enkelt dags besøg.

Bondegårdsferie

Hvis i er til masser af aktiviteter, dyr, og anderledes oplevelser. Så er bondegårdsferie helt sikkert noget, som hele familien vil synes er sjovt. Her får man rig mulighed for, at opleve dagligdagen og livet på en bondegård. Dvs. masser af marker, dyr og maskiner.

Der findes dog, mange forskellige typer bondegårde. Og mange steder vil man opleve, at have adgang til sin egen lejlighed. Derudover finder man også bondegårde, som har swimmingpool, mooncars, og dyr som man kan få en tur på og hjælpe med at passe.

Det er en anderledes måde, at holde ferie på. Men man vil helt sikkert, få en god oplevelse ud af det.

Skriv et svar