UNO EXTREME!

Uforudsigeligt og dermed ekstra spændende! Det er kendetegnede for det nyeste skud på stammen af det klassiske kortspil UNO, nemlig UNO EXTREME.
Med det automatiske UNO-kortmaskine får spillet et nyt twist og en ekstra dimension. Det er UNO-kortmaskinen, der giver kort, når der spillerne skal ligge kort, trække flere kort eller måske bytte hånd.

Men ingen ved, om hjulet spytter nul, et, to, tre eller op til otto kort! Dermed bliver der hurtigt ændret helt på alting i det ellers så rappe spil.

Ideen er grundlæggende som i det traditionelle UNO, at spillerne konkurrerer om at slippe af med alle kort på hånden hurtigst. Sidder de andre tilbage med kort på hånden, får man de point lagt oveni ens egne. Målet er at nå 500 point først.

Som i det klassiske UNO får hver spiller 7 kort ved start, mens resten lægges i kortmaskinen med bagsiden opad. Det kaldes den lukkede bunke. Det øverste kort vendes og lægges på bordet i en åben afkastbunke. Nu gælder det om, at have kort der har samme værdi, farve eller symbol som det øverste kort i afkastbunken. De kort må man komme af med. Hvis spilleren ikke kan lægge kort, må vedkommende trykke på hjulet og se, hvad der sker!
Spillet består af tre nye specialkort, der er med til at give UNO EXTREME meget mere dynamik og spænding. Læg Alle-kortet betyder at spillere med et kort som denne farve skal smide dem. Tryk 2 gange indikerer, at næste spiller skal trykke 2 gange på maskinen. Extremkortet giver mulighed for, at man kan forlange, at en vilkårlig modspiller trykker to gange på kortmaskinen.

UNO EXTREME må fremhæves som et super sjovt og udfordrende spil for 2 – 10 spillere og har dermed potentiale til at blive brugt tit og ofte! Kortmaskinen er et skægt bud på nytænkning af en gl. klassiker. Den er dog på ingen måde noget must for, at UNO opleves som det gode spil, det altid har været og er.

Læs mere

Skriv et svar