Castle Logix

Så skal der bygges slotte!
Der er lagt op til hovedbrud for de allermindste med ”Castle logix” fra Smart Games. Spillet består af 7 forskellige klodser i hårdt træ og en solid opgavebog med 48 illustrerede udfordringer. Disse udfordringer – eller opgaver – er inddelt i 4 gradvist stigende niveauer, der går fra vuggestuebarnet til børnehavebarnet.

Selve konceptet er uhyre simpelt, men pædagogikken bagved er ligeså gennemtænkt og fin!
Barnet vælger en udfordring, og skal nu placere klodserne præcist som de er vist i udfordringen. Hvis det skulle drille er der hjælp at hente på bagsiden af udfordringen i opgavebogen.

Opgaverne syner umiddelbart ganske lette og enkle, men rummer en række forskellige udfordringer for det lille barn der skal skelne mellem former, farver og størrelser.
Udfordringen sørger på alle måder for, at den rummelig sans stimuleres. Barnet må også bruge sin logiske tænkning for, at opgaven kan lykkes. I forbindelse med opbygningen af udfordringen og arbejdet med klodserne vil finmotorikken trænes.

”Castle Logix” er både et lækkert og lærerigt spil for de mindste. Det er overraskende hvor meget leg og læring 7 klodser kan give. Hvor er det flot!

Læs mere

Skriv et svar