3 ideer til kreative gaver børn kan lave til deres far

Børn elsker at lave gaver selv, og det er altså bare hyggeligt for forældre at få en hjemmelavet gave af deres små guldklumper. Der er nok mange uden børn, som tænker, at det da bare ikke er særligt spændende at få en lerklump med øjne, men situationen ændrer sig fuldstændigt, når kreationerne kommer fra ens egne unger. Både mor og far bliver glade for en personlig gave, men her er der fokus på manden i huset. Hvad kan I så finde på af krea-gaver til ham, når han fylder år? Læs med her.

En personlig kop

Det er bare skønt at have sin helt egen kaffekop, som ingen andre må bruge. Der er flere måder at lave en fin, personlig kop på, og ingen af dem tager specielt lang tid. I kan enten starte med at købe en hvid porcelænskop og nogle farver, der kan tegne på porcelæn. Så handler det egentlig bare om at lade børnene dekorere den, og så skal den tørre godt.

Et alternativ er, at børnene tegner flotte tegninger, og at I så får dem trykt på, gennem internettet. Her uploader du bare tegningerne, og så kan I selv vælge, hvordan de skal placeres på koppen. Herefter skal den bare betales, og så går der ikke længe, før I står med den i hænderne.

En bog med overraskelser

Denne her går I bare ikke galt med. Lad børnene sammensætte en fin, kreativ bog med en overraskelse på hver side. Det kan være mange forskellige ting, og de kan illustreres lige præcis, som de har lyst til.

For eksempel kan der være et gavekort til hjemmebagte småkager, til at få taget opvasken eller til at komme en tur i skoven med jer – familien. I kan også bruge bogen til at give ham en ekstra gave. For eksempel kan der være en side, der handler om en personlig gave til far, som I så giver ham bagefter. På denne måde kan denne kreative gave være med til at samle fødselsdagen og gøre den uforglemmelig for jeres yndlingsfar.

Kunst inspireret af årstiden

Børn er bare rigtig gode til at bruge de ting, de finder i naturen. Måske behøver I ikke at binde jer fast på forhånd på, hvad der skal laves. Gå en tur udenfor og find en masse spændende ting, som kan bruges i gaven. Det kan være alt lige fra tørrede blomster til sten til muslingeskaller til kastanjer. Det vigtigste er bare, at det er noget, børnene har lyst til at arbejde med.
Når I kommer hjem, kommer den kreativt proces helt sikkert ganske naturligt. Bare stik ungerne noget lim, pap og glitter. Smid måske nogle perler oveni, og så skal de helt sikkert noget finde på den perfekte gave, som kommer til at vække stor glæde på fødselsdagen. Det er bare ikke noget bedre end gaver, der er lavet med hjertet, og vi har alle sammen så mange ting i vores liv, at vi ikke nødvendigvis har brug for et nyt fladskærms-tv.