Oplevelser i Rødovre

Rødovre er en by i hovedstadsområdet København i Danmark. Den har et indbyggertal på omkring 30.000 mennesker og ligger i Region Hovedstaden. Byen har masser at tilbyde besøgende, herunder biografer, indkøbscentre og smuk natur at udforske. Her er nogle oplevelser, som du kan få i Rødovre. Hvis du er en fan af film, vil du blive glad for at vide, at der er flere biografer i Rødovre. Du kan fange alle de nyeste udgivelser i biografen Arkaden eller se nogle filmklassikere i Scala Biograf. Indkøbscentret er betjent af Københavns Metro og har en togstation på Statsbanernes Frederikssund radial. Rødovre Centrum er en af de mest besøgte turistattraktioner i Danmark. I 2015 blev det besøgt af mere end 35 millioner mennesker. Læs mere om de mange oplevelser i Rødovre her.

Masser af oplevelser i Rødovre for hele familien

Der er mange oplevelser at få i Rødovre. Hvis du er på udkig efter noget sjovt at lave, kan du besøge forlystelsesparken Refshaleøen, der ligger på Amager. Her finder du en række forlystelser og attraktioner for alle aldre, herunder et stort vandland, samt restauranter og caféer. Hvis du er på udkig efter noget mere kulturelt, har Rødovre også masser at byde på. Byen er hjemsted for Det Danske Filmmuseum, som har til formål at vise den danske filmhistorie frem. Museet har en bred vifte af udstillinger, herunder et interaktivt børneområde, og er regelmæssigt vært for filmfremvisninger.

Besøg Rødovre Holm Park og oplev det smukke sted

Hvis du leder efter et sted at gå en tur eller holde picnic, er Rødovre Holm Park det perfekte sted. Her er der en dejlig sø samt masser af grønt og åbne områder, hvor du kan slappe af i fred og ro. Der er også masser af aktiviteter i parken, bl.a. tennisbaner, en legeplads og en lille zoologisk have. Så hvis du leder efter noget at underholde hele familien med, så sørg for at besøge Holm Park under dit ophold i Rødovre.

Skriv et svar