Sådan får du mere tid til din familie og dine børn

Som virksomhedsejer har man mange ting i kalenderen, og det kan derfor være svært at finde tid til at se sin familie og sine børn. Måske arbejder man mere end de normale 37 timer om ugen, eller måske er du væk flere dage om ugen, hvis du er nødt til at køre rundt i Danmark til møder, konferencer og lignende. Ønsker du at få mere tid til din familie og dine børn, så kan du herunder få gode råd til, hvordan du netop kan få det.

Overdrag virksomheden og arbejd mindre

Er du tilfreds med din arbejdspræstation, og synes du egentligt, at det er det rette tidspunkt at overdrage din virksomhed på, så kan det være, at du skal finde ud af, hvordan det kan gøres bedst. Der findes nemlig intet facit på, hvordan man 100 % gør det efter bogen, og derfor kan der opstå en del forvirring, når man står i det. Når virksomheden er overdraget, bør du dog have masser af tid, som du kan bruge til din familie og dine børn, så du igen kan lave sjov og ballade med dem. Når man har en advokat inde over kan man sikre, at alt forløber, som det skal.

Slå 2 fluer med ét smæk og bliv klogere på virksomhedsoverdragelse og børnelege på nettet

Hvis du alligevel sidder med din telefon eller computer i hånden for at få gode råd til virksomhedsoverdragelse, så kan du slå to fluer med ét smæk. På nettet har du nemlig også muligheden for at blive klogere på børnelege, så du har nye ting at lave med dine børn, når du endelig får tiden til det. Når man har nye ting at lave sammen, kan man prøve nye ting af sammen og derved skabe nye minder. Måske finder I jeres nye favoritleg.